SANTO

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. SANTO cykelparkering SANTO cykelparkering Fragtfri levering til alle brofaste adresser
    SANTO cykelparkering
    Fra Fra 3.449,00 kr 4.311,25 kr
  2. SANTO cykelparkering SANTO cykelparkering Fragtfri levering til alle brofaste adresser
    SANTO cykelparkering
    Fra Fra 3.649,00 kr 4.561,25 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Gennemtænkt cykelstativ i smart design

Smart skal det være, og det bliver det med vores cykelparkeringsstativer. Du finder dem i tre forskellige designs.

CDB er en robust holder, som cyklen kan læne op ad fra siden. Cyklen står godt og stabilt op af holderen og kan fastgøres hertil med en cykellås.

Probike er et stativ, der fungerer som cykelholder til 4 cykler, 6 cykler eller 8 cykler. Det er ideelt at placere ude foran større butikker, indkøbscentre, fitnesscentre eller andre steder, hvor der bliver parkeret mange cykler på samme tid.

Santo er den moderne og virkelig flotte cykelholder. Den ser flot ud henne i parken, såvel som foran shoppingcenteret. Det er en større cykelholder, som giver plads til en eller to cykler mellem hver holder. Holderen er fremstillet med gummimaterialer, så skader undgås, hvis cyklen vælter.

En cykelstander omkring hvert hjørne i byen

Okay, måske ikke omkring hvert hjørne. Men det er lige før. Folk i byer, unge som voksne, cykler rigtig meget. Det giver udfordringer i byplanlægningen, da der gerne skal være den rigtige plads til, at alle kan parkere deres cykler sikkert. Dertil må det også gerne se pænt ud. Det kan du realisere med vores innovative og stilrene stativer til cykler.

Funktionelt cykelstativ til park

Alle vores produkter til parkering af cyklen er udviklet med fokus på funktionalitet. Det skal være nemt og sikkert at parkere cyklen. Ligesom det skal være indbydende og cykelholderen ikke skal optage alt for meget plads.

Derudover har vi også et indgående fokus på bæredygtighed. Af den grund udvælger vi altid vores leverandører med stor omtanke, og vi får alle produkter produceret her i Europa - så du kan købe dem med god samvittighed.

Praktiske cykelstativer til byrum

Vil du vide mere om vores stativer og holdere til cykelparkering? Kontakt os gerne på 75 39 60 99 eller info@udeinventar.dk, for flere informationer. Vi glæder og til at snakke med dig.