Bænke

Vi laver bænke i mange udformninger og træsorter. Det vi vægter højt er holdbarhed, komfort og æstetik. Enkeltheden i designet gør, at vores bænke vil passe ind i mange forskellige typer af byrum og anlægsprojekter. Bænkene kan vælges i træsorterne fyr, gran eller eg og konstrueres sammen med stål eller beton. Dermed sikrer vi vores kunder solidt inventar, der holder i mange år.

Stilrene bænke til udendørs opholdssteder

Står du overfor byplanlægning? Er du i gang med et spændende anlægsprojekt? Eller noget helt tredje? Vores kvalitetsbænke til uderum er det oplagte produkt, når du vil forny bybilledet eller skabe et hyggeligt gårdmiljø eller andet uderum.

Vores udendørs bænke er de bedste af slagsen - i hvert fald når vi selv skal sige det. De er udført i solide kvalitetsmaterialer, fremstillet med et nordisk og moderne udtryk og så holder de til at blive brugt. Vi taler om indbydende bænke, man har lyst til at sætte sig på og tage en pause i hverdagen, nyde en kop kaffe eller spise sin frokost.

Vil du vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak om vores bænke til parker, rastepladser, gårdmiljøer samt andre steder i bybilledet.

En parkbænk med god stil og i høj kvalitet

Parkmøbler skal kunne noget mere i dag, end de skulle førhen. Vores parker og udendørs opholdssteder skal indbyde til brugen af dem. Det garanterer vi med vores stilfulde og nordiske bænke. De er pæne at se på, de er udført i gode materialer og så er de skabt med omtanke for bæredygtighed.

I produktionen af vores bænke til parker tænker vi altid over bæredygtighed, når vi vælger vores leverandører og materialer. Vi tænker over det, så du ikke behøver gøre det. Samtidig har vi også fokus på solide materialer og en fremstilling af høj kvalitet. Med tanken om at bænkene skal bruges i bybilledet er de skabt til at blive brugt og slidt på hver eneste dag.

Se nærmere på sortimentet og find bænke i flere spændende designs i materialer som fyr, gran og eg kombineret med beton eller stål. Alle bænke er solidt konstrueret og holder i mange år.

Udendørs bænk til anlægsprojekter i byrummet

Vil du gerne kunne tilbyde din kunde et spændende uderum? Et bybillede der følger med tiden? Så skal du have vores park møbler med i porteføljen, når du er ude ved dine kunder. Du vil med garanti kunne imponere kunden ved at tilbyde vores kvalitetsløsninger og stilfulde designs. Vis dem vores bænke til uderum og parker, samt rastepladser og gårdmiljøer. Vores bænke lever uden tvivl op til din kundes ønske om et spændende udtryk, et solidt design og en høj kvalitet

Brug for mere information? Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om vores parkbænke. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sikkerhed og holdbarhed har første prioritet

Vi vægter robusthed, sikkerhed og holdbarhed højere end noget andet. Derfor benytter vi os af gedigne træsorter som gran, eg og fyr i samspil med yderst holdbare konstruktionsmaterialer som beton og stål. Dermed er vores kunder sikret, at de investerer i produkter, der holder i mange år fremover.

Alle vores produkter er lavet i Europa. Det er en sikkerhed overfor vores kunder om, at produkterne lever op til de miljø- og sikkerhedsmæssige regler og ikke mindst den kvalitet, man forventer i et dansk byrum og andre offentlige anlægsprojekter.