Borde

Til udendørs opholdsrum, hvor der skal være plads til, at brugerne kan nyde en medbragt madpakke eller en kop kaffe, er det særdeles praktisk med et bord, der matcher ind i uderummets øvrige design. Vores borde fås i træsorterne fyr, gran og eg og konstrueres sammen med beton eller stål. Vi kan desuden tilbyde et bord, hvor overfladen er designet som et skakbræt. Et hit om sommeren i parker og byens øvrige opholdssteder.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kvalitets borde til hyggelige udendørs områder

Skal du indrette det perfekte uderum? Om du er i gang med byplanlægningen, tegner et hyggeligt gårdmiljø eller noget helt tredje, så har vi de helt ideelle udemøbler til dit projekt. Vores borde er skabt i et stilrent og nordisk look, der højner enhver rasteplads, venteområde eller siddeområde i park til et helt nyt niveau. Bordene er af høj kvalitet og pæne at se på. De indbyder til picnic, gode samtaler, leg og hyggelige stunder. Se hele udvalget herunder.

Stilrene park møbler af den bedste kvalitet

Valg parkmøbler med rene linjer, fine detaljer og gode materialer. Bordene er fremstillet i træ og fås i sorter som eg, gran og fyr. Stellet kan vælges i beton eller stål. Dertil finder du også et kreativt bord med bordplade udformet som et skakbræt.

Alle vores designs er skabt i gode og solide materialer, der holder til at blive slidt på. Der er ikke tale om borde, der skal skiftes ud hver sæson. De holder i mange år. Hele produktionen af dem foregår i Europa, og vi har et indgående fokus på bæredygtighed, når vi udvælger materialer og leverandører.

Find udendørs borde til uderum parker og rastepladser

Vores kvalitetsborde kan placeres på alverdens steder udendørs. Det kan være alt fra en rasteplads til en park, et gårdmiljø eller et decideret udendørs område beregnet til spisning f.eks. nær en grill eller en bålplads.

Alle bordene er konstrueret på meget solid og holdbar vis. Derfor holder de til at stå på offentlige steder som de nævnte, hvor de dagligt bliver brugt og udslidt for slid. Samtidig ser de indbydende ud i bybilledet.

Udendørs borde til arkitektur og landskabsarkitektur

Kalder alle byplanlæggere, arkitekter og anlægsfirmaer! Vi har de absolut bedste og mest holdbare borde til netop dit projekt. Dine kunder vil uden tvivl sætte pris på, at du kan tilbyde denne moderne løsning til uderummet i deres projekt. For hvem gider se på kedelig og grimme borde? For langt de fleste gælder det, at det udendørs rum skal være mindst lige så indbydende og spændende som det indendørs. Det hjælper vi dig med at efterleve. Samtidig får du god kvalitet og lang levetid.

Indkøb stilrene udendørs borde til dit projekt i dag. Vi er kun et opkald væk, hvis du har spørgsmål til produkterne eller leveringen af dem.

Sikkerhed og holdbarhed har første prioritet

Vi vægter robusthed, sikkerhed og holdbarhed højere end noget andet. Derfor benytter vi os af gedigne træsorter som gran, eg og fyr i samspil med yderst holdbare konstruktionsmaterialer som beton og stål. Dermed er vores kunder sikret, at de investerer i produkter, der holder i mange år fremover.

Alle vores produkter er lavet i Europa. Det er en sikkerhed overfor vores kunder om, at produkterne lever op til de miljø- og sikkerhedsmæssige regler og ikke mindst den kvalitet, man forventer i et dansk byrum og andre offentlige anlægsprojekter.