CIMI

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. CIMI plantekumme med bænk CIMI plantekumme med bænk Fragtfri levering til alle brofaste adresser
    CIMI plantekumme med bænk
    Fra Fra 38.999,00 kr 48.748,75 kr
  2. CIMI plantekumme CIMI plantekumme Fragtfri levering til alle brofaste adresser
    CIMI plantekumme
    Fra Fra 27.999,00 kr 34.998,75 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte plantekummer til højbede

Planter, træer og blomster er et must i bybilledet. Al den asfalt og de mange fliser bliver gråt og kedeligt at se på. Det kræver nogle grønne planter at skabe mere liv og stemning i byen. Men det er også vigtigt, at disse planter og blomster kan stå beskyttet. Det sikrer du dig med vores plantekummer, der også fungerer som træbeskytter.

Træet står godt beskyttet inden i plantekassen, mens det vokser sig større. Både idet det står lidt væk fra, hvor folk går, hvis man vælger kassen med bænk uden om. Men også fordi der er galvaniseret stålbeholder indeni plantekummen. Træet er dermed plantet for sig selv og ikke direkte i jorden.

Plantekasser er ikke kun egnet til træer og større planter. De er også ideelle til at lave flotte højbede. Det kan være på en åben plads i byen, på en rasteplads, ved en større parkeringsplads eller et andet spædende bymiljø, hvor der skal lidt liv ind.

Alle kasserne til planter er naturligvis fremstillet af robuste og solide materialer og med fokus på bæredygtighed. Det er med stor omtanke for miljøet, at vi udvælger vores leverandører. Så du kan opstille plantekummerne med god samvittighed i netop din by.

Store plantekasser med bænk omkring

Vores plantekasser til parker og til by kommer også i en særdeles praktisk og elegant version. Det er med bænk uden om selve plantekassen. Denne giver anledning til at sætte sig ned og snakke, vente på bussen eller bare nyde lidt tid ude i det fri. Det er en smart løsning, når du vil skabe et indbydende by- eller parkmiljø med både grønne træer og god plads til at sidde ned.