Pullerter i forskellige størrelser

I de fleste byrum er der brug for afspærringer i visse områder. Med en pullert kan du spærre af for veje, stier og andre områder, så biler eller andre større køretøjer ikke kan køre igennem. Selvom denne type produkter ikke er den mest spændende del af at planlægge byrummet, er de en vigtig del af at bevare sikkerheden og regulere trafikken. Om det er for at forhindre, at folk kører ind et forkert sted eller for at terrorsikre byrummet.

Vores pullerter er udført i et stilrent og nordisk design. De bidrager ikke blot til et mere sikkert byrum og til effektiv afspærring, men også til det arkitektoniske udtryk i byrummet. Hvorfor vælge store og klodsede værn, når du kan få en pullert i et gennemført og stilrent udseende? Du kan se alle de pæne muligheder her på hjemmesiden.


Forbedring af det offentlige rum
 

Byernes plads er begrænset, og det bliver derfor essentielt at tænke multifunktionelt. Pullerter, der også fungerer som bænke, er et strålende eksempel på denne tankegang. 

Disse pullerter er ikke kun designet til at beskytte og adskille, men også for at tilbyde et hvilested for byens borgere. Et materiel, der tidligere var forbeholdt rent funktionelle formål, som spærrebumme eller stålpinde der stikker op af jorden til trafikadskillelse, kan nu også invitere folk til at tage en pause, nyde omgivelserne eller bare sidde og observere bylivet. Dermed bliver hver kvadratmeter i byrummet udnyttet til fulde, hvor borgere kan interagere, slappe af og føle sig en del af byens puls. 

Effektiv afspærring med pullert

Pullerter i stål bidrager til høj sikkerhed. Det en af de mest effektive typer af afspærringer, du kan sætte op i byrummet. De bruges både til at sikre gangområder, bygninger, torve og lignende, hvor der er brug for permanent afspærring. De er mere praktiske end en bom, og de ser også langt pænere ud i byrummet.

Vores produkter af denne slags kommer i flere størrelser til dit behov. Du kan se meget mere om dem her på side og se de forskellige størrelser og designs. Alle er de udført i et stilrent og nordisk look, der pryder byrummet og ikke ser klodsede ud.

Ligesom vores andre produkter er pullerterne fremstillet med omtanke for bæredygtighed. Vi bruger udelukkende ansvarlige leverandører og får alle vores produkter fremstillet i Europa.

Kvalitets stele til vej eller sti

En gågade. En sti kun for fodgængere og cyklister. En lille gangbro. Et torv. En rundkørsel. Der findes mange steder, hvor bilister ikke har noget at gøre - og dette kan du sikre dig med en række steler i god kvalitet. De er produceret i solide materialer, så de hverken bøjer eller vælter ved påkørsel. Det er dermed en meget effektiv måde at sikre, at ingen bilister kører ind, hvor de ikke må køre. Med pullerterne synlige i byrummet sender det et klart signal om, at indkørsel ikke er tilladt og heller ikke mulig. Vil du vide mere om vores produkter til sikring af byrummet? Kontakt os gerne ved spørgsmål eller for information om specifikke produkter, på 75 39 60 99 eller info@udeinventar.dk.