Flotte plantekasser til by og park

Stilrent skal det være. Det bliver det med en plantekasse fra Udeinventar. Vores design bærer præg af det nordiske look og er yderst moderne. De er pæne at se på og matcher ethvert hyggeligt by- eller parkmiljø.

Plantekasserne giver anledning til at plante et væld af spændende blomster og større planter, som giver liv, når man sidder og venter på bussen, snakker med sin veninde eller hygger med familien. De er oplagte, når du planlægger et spændende byrum, der skal give anledning til hygge. Praktisk er kasserne også, idet de kan fås med bænk rundt om plantekummen.

Vil du vide mere om vores plantekummer? Læs mere lige her på siden eller kontakt os75 39 60 99 eller info@udeinventar.dk, hvis du har spørgsmål.

Smarte plantekummer til højbede

Planter, træer og blomster er et must i bybilledet. Al den asfalt og de mange fliser bliver gråt og kedeligt at se på. Det kræver nogle grønne planter at skabe mere liv og stemning i byen. Men det er også vigtigt, at disse planter og blomster kan stå beskyttet. Det sikrer du dig med vores plantekummer, der også fungerer som træbeskytter.

Træet står godt beskyttet inden i plantekassen, mens det vokser sig større. Både idet det står lidt væk fra, hvor folk går, hvis man vælger kassen med bænk uden om. Men også fordi der er galvaniseret stålbeholder indeni plantekummen. Træet er dermed plantet for sig selv og ikke direkte i jorden.

Plantekasser er ikke kun egnet til træer og større planter. De er også ideelle til at lave flotte højbede. Det kan være på en åben plads i byen, på en rasteplads, ved en større parkeringsplads eller et andet spædende bymiljø, hvor der skal lidt liv ind.

Alle kasserne til planter er naturligvis fremstillet af robuste og solide materialer og med fokus på bæredygtighed. Det er med stor omtanke for miljøet, at vi udvælger vores leverandører. Så du kan opstille plantekummerne med god samvittighed i netop din by.

Store plantekasser med bænk omkring

Vores plantekasser til parker og til by kommer også i en særdeles praktisk og elegant version. Det er med bænk uden om selve plantekassen. Denne giver anledning til at sætte sig ned og snakke, vente på bussen eller bare nyde lidt tid ude i det fri. Det er en smart løsning, når du vil skabe et indbydende by- eller parkmiljø med både grønne træer og god plads til at sidde ned.