Cykelparkering

Cykelparkering ,cykellås kan indføres i stander. Udført i pulverlakeret stål, gummibelægninger til beskyttelse af cykel.

Estimeret leveringstid 8-12 uger

På lager
SKU
CDB.SKC
Fra Fra 3.749,00 kr 4.686,25 kr
Forespørg på pris

Brug for et tilbud til et større projekt?

Produktbeskrivelse:
En understøttende parkeringssøjle til cykler. Bundelementet er en stålsvejsning på 100x40 mm, hvorpå der er fastgjort en gummirem på 40x5 mm. Gummiremmen beskytter en cykelramme mod skade, som kan opstå, når den berører metalstukturen på parkeringssøjlen. Hullet, som befinder sig i den øverste del, anvendes til en cykellås. I det pulvercoatet design er der placeret et cyklistikon under hullet, som skal anvendes til cykellåsen. På anmodning er det muligt at få det skiftet til dit bysymbol eller et andet logo. I den nederste del (ved jorden) ender søjlen i en støtteplade, som bruges til forankring.
Materiale:
Stålklasse 11, EPDM-materiale
Overfladebehandling:
Galvaniseret stål behandlet med pulverbelægning i farvevariationerne: RAL 7016 (antracit grå), RAL 9005 (kulsort), RAL 9006 (hvid aluminium), RAL 9007 (grå aluminium).
Andre RAL-nuancer i følge RAL-vareprøverne fås kun på forespørgsel.
Mål:
130×50×940 mm / 12 kg
Forankring:
Forankring foretages med fire gevindstænger af rustfrit stål M10 med en længde på min. 200 mm og fire møtriksdæksler M10 med kemisk forankring i betonfundamentet, forberedt på forhånd.

Generel Information

Produkt Garanti