BAS M

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. BAS M affaldsspand BAS M affaldsspand Fragtfri levering til alle brofaste adresser
  BAS M affaldsspand
  Fra Fra 6.149,00 kr 7.686,25 kr
 2. BAS M affaldsspand BAS M affaldsspand Fragtfri levering til alle brofaste adresser
  BAS M affaldsspand
  Fra Fra 6.299,00 kr 7.873,75 kr
 3. BAS M affaldsspand BAS M affaldsspand Fragtfri levering til alle brofaste adresser
  BAS M affaldsspand
  Fra Fra 6.999,00 kr 8.748,75 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Udendørs affaldsspande i flotte materialer

Bybilledet skal være indbydende og rart at se på. Man skal have lyst til at slå sig ned. Noget der godt kan forringe udtrykket i den hyggelige park eller det charmerende bænkemiljø er grimme og kedelige affaldsbeholdere. De gør ikke noget godt.

Vi har skabt en affaldsbeholder, der matcher et nordisk udtryk og som er en flot del af et indbydende byrum. Du finder vores moderne skraldespand i flere spændende designs i materialer som træ, beton og stål. Det er alle solidt fremstillede og utrolig pæne at se på. Tag et kig på dem her på siden og kontakt os endelig for flere informationer.

Stilrene affaldsspande til sortering

Sortering og bortskaffelse af skrald skal foregå på sikker vis. I forhold til en skraldespand og sikkerhed tænker du nok, hvad betyder det? Det betyder sådan set bare, at vi har udviklet robuste produkter til sortering af affald, der holder til den brug, de er beregnet til. De er modstandsdygtige overfor hverdagens slid og kan stå i bybilledet i mange år, før de skal udskiftes.

Offentlige affaldsspande til byrummet

Hvilken beholder til skrald skal du vælge til dit projekt? Alle vores produkter er udført i et flot og nordisk design. Nogle af dem er dog mere dekorative og mest tiltænkt små hyggelige områder i en park eller lignende. Mens andre af beholderne er mere praktiske og robuste og tiltænkt områder som rastepladser og på gaden, hvor brugen er meget stor.

Valget af skraldebeholder afhænger derfor af, hvor produktet skal stå, hvilket miljø det er en del af og hvor meget brug det bliver udsat for i hverdagen. Kontakt os gerne på 75 39 60 99 eller info@udenventar.dk, hvis du ønsker professionel vejledning fra os. Vi er altid klar til at fortælle mere om vores produkter.