Cykelstander

Gennemtænkt cykelparkering - Danskerne elsker at cykle. Vi har noget nær verdensrekord i cykelglæde, og derfor er cykelparkering et væsentligt element i byrum og andre anlægsprojekter. Først og fremmest skal parkeringsenheden passe til designet af resten af byrummet og dernæst er det vigtigt at overveje, hvordan den skal udformes? Skal det være i form af søjler, modulærer stativer eller klassiske stativer? Uanset hvilken løsning I ønsker, så har vi produktet.

Sikkerhed og holdbarhed har første prioritet

Vi vægter robusthed, sikkerhed og holdbarhed højere end noget andet. Derfor benytter vi os af gedigne træsorter som gran, eg og fyr i samspil med yderst holdbare konstruktionsmaterialer som beton og stål. Dermed er vores kunder sikret, at de investerer i produkter, der holder i mange år fremover.

Alle vores produkter er lavet i Europa. Det er en sikkerhed overfor vores kunder om, at produkterne lever op til de miljø- og sikkerhedsmæssige regler og ikke mindst den kvalitet, man forventer i et dansk byrum og andre offentlige anlægsprojekter.